Dag 16 26 mei 2018 Bambi-3
Blijf op de hoogte en volg Ans en Wim
26 Mei 2018 | Duitsland, Bösingfeld
Op de dag dat onze schoonzoon Kelly jarig is (VAN HARTE KELLY) , is het prachtig weer. We hebben eigenlijk geen zin om al te vertrekken. Ans wil ongegeneerd lang uitslapen en verder genieten we van het mooie weer en de mooie plek waar we nu staan. De Harz moet nog maar even op ons wachten. Dat zien we morgen dan wel weer.
Dus weer geen avontuurlijke blog vandaag.
Jammer voor de lezertjes, wij vinden het best zo.
We doen lekker een wasje….Het droogt nu zo lekker.
Maken een praatje met medecampinggasten, Nederlands en Duits en bespreken het reisprogramma voor morgen.
In de wei, waar we uitzicht op hebben zien we het oudere zusje van Bambi rond scharrelen, een mooi gezicht.
Verder wandelen we wat en lezen, soms in de zon, soms in de schaduw van onze luifel.
Zo kabbelt het dagje rustig voort en we vinden dat helemaal niet erg.
We hebben nog wat gerookt spek en ander vlees, dus gaat ’s avonds de plaat weer aan.
Dus gaan we strakjes lekker slapen.
Morgen naar de Harz.
PS Er zijn weer problemen met het verzenden van de blog via de mailinglijst.
Die van gisteren hebben jullie nu nog niet gehad. Ik hoop dat ze bij de provider de zaak oplossen.
29 Mei 2018 - 11:59
Elly:
Wat een fijn plekje he, zo leuk dat jullie daar waren..... wij zijn er al vaak geweest als tussenstop op weg naar Berlijn. En idd is er gewoon zijn al fijn en wandelen in die heuvels is heerlijk! Al deed Jan het al, ook natuurlijk gefeliciteerd met verjaar-en trouwdagen!
Liefs en heel veel plezier, Jan en Elly