Zweden dag 3
Door: Wim
Blijf op de hoogte en volg Ans en Wim
25 Mei 2014 | Zweden, Eksjö
Vandaag is onze reis eigenlijk pas echt begonnen met reizen via kleine wegen.
Prachtige natuur, veel bossen en meren, kleine gehuchtjes, mooie houten huizen, allemaal donkerrood, relaxed rijden, veel bemoste zwerfkeien en muurtjes gemaakt van zwerfkeien en soms de enige onvervalste gravelwegen.
Het was vooral een mooie reis met mooie stops.
De camping in Eksjo was voor ons alleen. Het seizoen is hier nog erg jong.
Gelegen bij een prachtig meer.
Morgen hopenlijk weer zo.n mooie dag.
We gaan dan naar Tived en jullie weten ongetwijfeld waar dat ligt, anders lees je het wel in de verslagen.
hou doe,
Ans, Wim , Doortje
25 Mei 2014 - 23:47
Marianne En Bertus:
Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Fijn om te lezen dat jullie zo genieten van het landschap en de campings. Een goede reis morgen en we wachten weer op het volgende verslag.
Groetjes van Bertus en Marianne -
25 Mei 2014 - 23:59
Cor En Jacqueline:
Ziet er nu al geweldig uit wat gaat dat wel niet worden in noorwegen wij wachten in spanning af goede reis
Liefs cor en jacq
26 Mei 2014 - 08:44
Kees En Addie:
wat een mooie frisse natuur en zo te zien mooi weer.
ge niet ervan gr kees en addie -
26 Mei 2014 - 09:31
Henk En Katri :
Ook van ons nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Gezellig om jullie verhalen te lezen. Geniet van jullie reis. Wij passen nu nog op en vertrekken woensdag. Lieve groet Henk en Katri -
26 Mei 2014 - 10:32
Lies:
WOW , ziet er nu al schitterend uit . Leuk om zo mee te reizen .
Ik vertrek morgen naar de achterhoek , ook mooi maar minder spektaculair ( schrijf je dat zo ?)
Hoe gaat het met de verkoudheid van Ans ?
Genietse!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liefs -
26 Mei 2014 - 12:09
Ad Van Wijk:
Lieve mensen,
Mooi verslag en leuke foto's. Maar hoe bevalt eigenlijk de camper?
Vr. groeten,
Ad