Zweden 65-dag
Door: Wim
Blijf op de hoogte en volg Ans en Wim
24 Mei 2014 | Zweden, Älmhult
En nog 65 geworden ook.
Dank voor de felicitaties per mail, reacties op reisverslag en sms. Mijn toestel heeft in het buitenland geen telefoonfunctie, allen die van Ans. Appen en e-mail gaat wel als er wifi is en Word=feut.
Vandaag dus een rustdag, reisplanning gedaan, willen volgend weekend de poolcirkel hebben gepasseerd. Weersverwachting (muv vandaag) is goed Verder gewandeld.Mooie natuur, veel bos en elanden (totnutoe alleen op de waarschuwingsborden.
Morgen naar Eksjo.
De Wifi is hier erg slecht maar ik zal nog wat foto's nasturen.
Groetjes
Ans, Wim, Doortje
24 Mei 2014 - 22:28
Henk En Katri:
Nog van harte Willem en Ans. We drinken een glas op je verjaardag. Groeten Henk en Katri. -
24 Mei 2014 - 23:51
Jack En Agnes:
Hoi Wim,
Van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag. Ook Ans natuurlijk onze gelukwensen. En straks genieten van AOW boven de poolcirkel. Hoe is het met het nachtlicht?
Groeten, Jack en Agnes -
25 Mei 2014 - 15:57
Ad Van Wijk:
Beste Wim,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zorg dat je ijsblokjes bij je hebt bij het passeren van de poolcirkel om elkaar te dopen.
Groetjes -
26 Mei 2014 - 16:03
Wil/Jaco:
Ook nog via deze weg (nog)van harte gefeliciteerd met je verjaardag Wim.
We hebben er een flinke bel wijn opgedronken. (Lekker naast mijn sonde hihi)
Met mijn gezondheid gaat het de goede kant op, de eerste twee- drie kilo zitten eraan. Mooi he?
Hier in Nederland is het vandaag ook een beetje regenachtig. Uiteraard ben je dat zo zat, maar je moet er mee dealen. Goede reis maar weer en genieten