Je bekijkt de reis...

a
A
23 juni 2014 20:38 | Door: Lies
Lieve 2 ,
Wat een pech en wat een geluk dat het niet erger is.Laat je lekker verwennen
Ans en doe het een paar dagen rustig aan .
Jullie hebben de tijd aan jezelf , even pas op de plaats of maar een klein stukje verder kan ook .
Blijf genieten van wat jullie hebben .
Liefs
23 juni 2014 21:40 | Door: Ad van Wijk
Lieve mensen,
Dikke pech en blijkbaar is de hulpverlening daar ook niet optimaal. Maar gelukkig wordt er wel op het dier gelet! Bewaar de bonnetjes van de medische hulp. Waarschijnlijk is vergoeding thuis te regelen.
Probeer maar die vakantie af te maken in aangepaste vorm. Als er nu geen gips nodig is dan ook later niet.
PS Waar zit die breuk?
Vr. groeten,
Ad
23 juni 2014 22:21 | Door: Rob en Petra
Arme jullie! Wat een pech! We weten hoe het gaat in een buitenlands ziekenhuis. Helaas in onze laatste vakantie zelf die ervaring gehad. Alleen konden wij ons beter verstaanbaar maken en de dokters beter begrijpen.
Probeer nog lekker te genieten van het laatste stukje vakantie. Gelukkig is Ans "gewoon" in de camper en hoefde ze niet in het ziekenhuis te blijven! We (be-)leven nog steeds met jullie mee.
Groetjes, dikke knuffel en tot gauw!
Liefs uit Lochem.
23 juni 2014 23:07 | Door: Jenny
Liev mensen,
Wat een schrik moet dat geweest zijn! Dat is een ervarig die je kunt missen als kiespijn. Hopelijk voelt Ans zich de komende dagen weer wat beter en kunnen jullie er later, als julie op deze vakantie terug kijken, het zien als een aparte belevenis. Heel veel groeten en liefs, Jenny
23 juni 2014 23:32 | Door: Lianne Vermeulen
Wat een pech! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Waar zit de fractuur? Gelukkig geen gips en geen opname. Want dan zou je letterlijk ver van huis zijn.
Even afwachten hoe het zich ontwikkelt en daarna besluiten wat jullie doen. Wanneer zouden jullie onder normale omstandigheden terug zijn?
Groeten van Kees en Lianne
25 juni 2014 17:10 | Door: Sonja en Eric
Hai lieve mensen, dat is even balen. Gaat het lopen deze vakantie juist lekker goed, overkomt je dit.
Gelukkig (nou ja) zit het leeuwendeel van de reis erop.
Nu maar per dag bekijken en genieten van wat er nog te genieten valt.
Liefs van ons
25 juni 2014 22:34 | Door: Karinenhans
Wat een pech Ans.
Hopelijk is de pijn inmiddels was gezakt.
Laat je maar lekker rondrijden in die hele grote luxe 'rolstoel'.
Xx Karin en Hans